CARE Meditation 6-dagarsretreat

Varmt välkommen att boka din plats! PRIS Deltagaravgift inklusive boende & mat. Early bird – boka senast 1 juli: 7450 kr (1000 kr rabatt!) Ordinarie: 8450 kr Reducerat 20% rabatt: 6760 kr (för dig som är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär) Alla priser är inklusive moms.
Registration is Closed
CARE Meditation 6-dagarsretreat

Time & Location

10 aug. 2020 16:00 – 15 aug. 2020 15:00
Skeppsudden, Järstad Skeppsudden 1, 610 32 Vikbolandet, Sweden

About The Event

Se till att du läser igenom all information om retreaten, samt förhållningsreglerna och bokningsvillkoren här nedan (klicka på "Read more") innan du bokar din plats. Vi värnar om dig, och om gruppen som helhet, och vi vill att du ska vara införstådd med vad du kan vänta dig av denna intensiva och ofta omvälvande vecka. 

PRIS

Deltagaravgift inklusive boende & mat.

Early bird – boka senast 1 juli: 7450 kr (1000 kr rabatt!)

Ordinarie: 8450 kr

Reducerat 20% rabatt: 6760 kr (för dig som är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär)

Alla priser är inklusive moms.

Förhållningsregler

 • Vi ber dig att hålla Ädel tystnad under den tid detta är schemalagt samt avstå kontakt med omvärlden under hela retreaten. Om du har särskilda behov kring att t.ex kunna ringa dina barn, så går detta att ordna. 
 • För din egen skull – för att du ska kunna behålla fokus och gå djupare in i praktiken – ber vi dig även att inte använda mobiltelefoner, surfplattor, datorer etc., samt att inte läsa böcker, tidsskrifter etc. under retreaten.
 • Vi ber dig att meddela dina anhöriga att du inte kommer att vara nåbar under retreaten. Om du vill kunna bli nådd i nödfall kan du lämna ut mobilnumret till Anders: 0701-563891.
 • Vi ber dig att agera respektfullt gentemot lärare, andra deltagare och personal under retreaten.
 • Vi ber dig att inte röka eller snusa inom kursgårdens område, varken inomhus eller utomhus.
 • Vi ber dig att inte använda produkter som innehåller parfym, varken på huden eller i håret (rakkräm, aftershave, deodorant, hudlotion), med hänsyn till allergiker och doftkänsliga. 

Vi förbehåller oss rätten att avvisa en deltagare utan återbetalning, om detta anses nödvändigt med hänsyn till ovanstående förhållningsregler. 

Anmälningsavgift och betalning

Anmälningsavgiften är 600 kronor och betalas direkt vid bokning. 

Resterande deltagaravgift betalas via faktura, som skickas ut till din mail inom en vecka efter bokning. Förfallodatum på fakturan är 15 dagar efter att den skickas, eller som senast 7 dagar före start av retreaten.

Om vi av någon anledning skulle behöva avfärda en anmälan innan retreaten börjat, kommer anmälningsavgiften och eventuell inbetald retreatavgift att återbetalas till fullo.

Avbokningsvillkor

Ibland händer oväntade saker i livet. Eventuell avbokning görs via e-post till retreat@caremeditation.se. Ange “avbokning” i ämnesraden. 

Vid avbokning fram till tre veckor före start betalar vi tillbaka inbetald deltagaravgift, förutom anmälningsavgiften på 600 kr. 

Vid avbokning fram till en vecka före start behöver du betala 50 procent av avgiften.

Vid avbokning senare än en vecka före start behöver du betala 100 procent av avgiften. 

Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas avgiften (förutom anmälningsavgift), om avbokning sker innan start. 

Du kan kostnadsfritt överlåta din plats till någon annan, om du själv hittar en ersättare. Det är i så fall viktigt att du meddelar oss din avbokning och berättar vem du överlåter platsen till, samt att ersättaren också mailar sina uppgifter till oss. 

Observera att ifall du som deltagare själv väljer att, oavsett anledning, avbryta och lämna under retreatens gång sker ingen återbetalning av deltagaravgift. Är du osäker på om denna retreat passar dig, läs mer under Frågor & svar, eller hör av dig till oss via Kontakt-sidan.  

Reservation & Ansvarsbegränsningar

Retreaten blir av under förutsättning att vi inte behöver ställa in på grund av hälsoskäl eller andra oförutsedda händelser. I händelse av inställt retreat återbetalas hela deltagaravgiften. Ingen ersättning utgår för eventuella resekostnader.

Hälsotillstånd   Vi ansvarar inte för skador du som deltagare ådragit dig under retreaten. Inte heller ansvarar vi för indirekt skada som åsamkas dig på grund av skada i samband med retreaten. All träning/utövande sker på egen risk.

Hantering av personuppgifter

Vid bokning inkommer du som kund med personuppgifter till oss. Vi behåller dina personuppgifter så länge det krävs för att vi ska kunna fullfölja och administrera din bokning. 

När retreaten är avslutad kommer vi att radera dina uppgifter av känsligare art, såsom uppgifter du lämnat om din hälsa etc.  

Vi kommer att spara dina kontaktuppgifter, till dess att du meddelar att vi skall ta bort dessa, för att kunna skicka ut information kring fördjupning av meditationspraktiken samt kommande kurser och retreats.

Vi kommer aldrig att lämna ut eller sälja dina personuppgifter till någon annan. 

Läs hela vår integritetspolicy under fliken Info i menyn.

Deltagar-avtal

 • Jag betalar in anmälningsavgiften direkt vid bokning, som garanti för mitt deltagande. Jag är införstådd med att detta belopp inte återbetalas om jag skulle göra en avbokning.
 • Jag är införstådd med att ingen återbetalning av deltagaravgiften sker om jag själv väljer att, oavsett anledning, avbryta och lämna under retreatens gång. Likaså sker ingen återbetalning av deltagaravgiften om jag blir ombedd att lämna retreaten, på grund av att jag brutit mot förhållningsreglerna. 
 • Jag förpliktigar mig att inte i någon form undervisa i meditation på grundval av det som genomgås under retreaten. För att bli certifierad CARE meditationslärare kan du välja att delta i Meditationslärarprogrammet, ett fyra-månaders program som inleds med detta retreat. Läs mer på meditationslararprogrammet.se 
 • Genom att boka en plats och betala anmälningsavgiften bekräftar jag att jag läst all information kring retreaten och de villkor som anges på denna sida, och att jag är villig att delta under dessa villkor.
Tickets
Pris
Antal
Totalt
 • Anmälningsavgift
  600 kr
  Moms inkluderad
  600 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Share This Event